-->

ercüment'i kurtarabilmek için böyle bir plan yaptılar

berna'nın katili şule değildir. şule bünye olarak o terastan değil berna'yı, 19 litrelik damacana suyu bile atmakta zorlanır. itmeye kalksa berna şule'yi önce siker sonra aşağıya atar. ercü'nün şule'yi tehdit ettiği görüntüler muhtemelen berna'dan bağımsız bir olaydır ya da berna ile kavgasıdır. berna intihar etmedi ise aşağı atan ilk bölüme konu edilen aşiret-polis ilişkisinin bir üyesidir. ancak berna'nın son konuştuğu ve tartıştığı kişi şule olduğu için şule korkmuş ve ercü'nün tehditlerine boyun eğmiştir.
Arçelik Servis İstanbul , Arçelik Servis Ankara , Arçelik Servis Bursa , Arçelik Servis İzmir , Arçelik Servis Antalya , Arçelik Teknik Servis , Arçelik Klima Servis
- memduh başkan ölmedi. ercüment'i kurtarabilmek için böyle bir plan yaptılar. kendisi de yeni sezonda yeraltına çekilecek muhtemelen. (mantıktan uzak olabilir, tamamen duygusal bir tahmin)

- behzat'ı yine bunalım günleri bekliyor. bu günleri şule ile yüzleşerek geçirecekler. sonrasında behzat berna ile kuramadığı bağı şule ile kuracak.

Arçelik Servis

- sezon finalinde 1. sezondaki soruları cevaplamak yerine yeni sorular ekleyip karmaşık yapıyı kuvvetlendirmişlerdir. sezon finali sorulara cevap oldu diyenleri acayip ters köşe yapacak bir ikinci sezon gelecektir.

0 hanım yorum yapmış: