-->

selam ben kesip parmak cinayetini işleyen adam

birinci teori kesik parmak cinayetleri ile ilgili: emel, çok büyük ihtimalle daha sonra şizofreni hastası olduğunu öğreneceğimiz narkotikçi suna' nın bir hezeyanı, tecavüze uğrayıp sonra da öldürülmüş olan bir yakınının hayali. suna' nın evine girdiği zaman emel' i sürekli karanlıklarda tek başına oturuyor görmesi, emel' in suna' yı psikopatça triplerle cinayetlere azmettirmesi de emel' in suna' nın hezeyanlarından biri olması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Bola Oyna

ikinci teorim ise genel gidişatla ilgili: bence behzat ve şevket ç.' nin babaları (ki kendisinin emekli asker olduğunu biliyoruz 1. sezondan) ölmedi, ve de hala derin devletin yüksek rütbeli isimlerinden biri. kuvvetle muhtemel memduh başgan ve de zafer algöz' ün canlandırdığı karakter de (r.i.p.) kendisine direk olarak bağlılar. 

 

1 - behzat ç., memduh başgan ile konuşmak istediğinde, bu randevuyu şevket ç.' nin patronu reşat bey ayarlamıştı. 

 

2 - şevket ç. bu kadar başarısız bir yöneticiyken hala büyük bir avm' nin genel müdürlüğünü yönetmekte, patronu da reşat bey. (bu reşat bey de derin devletle, özellikle de baba ç. ile bir şekilde yakın ilişki içerisinde..) 

 

3 - memduh başgan da ercüment çözer de zafer algöz' ün tiplemesi de en az on kere behzat' ı öldürebilecekleri fırsatlar yakaladılar, ama hiç bir zaman kendisinin kılına bile dokunmadıkları gibi, kendisine nasihatler verdiler. 

 

4 - behzat bu kadar arızalı, bu kadar atarlı bi polisken (ki özellikle amirlerine karşı bile) ne açığa alınıyor, ne üstü kapalı da olsa tehdit ediliyor. sanki yukardan bir el sürekli koruyor kendisini.

 

bonus teori: savaş ve gazeteci kız (elif miydi adı?) sizden de şüpheleniyorum...

0 hanım yorum yapmış: