-->

okulların tatil olmasına 13 hafta kalması=yuppi yaşasın

Sızma zeytinyağları, son zamanlarda haberlerde çok sözü edilmiş ve Giuliano ve sık sık "Nasıl bir zeytinyağı seçerim" diye sordu nelerdir? Hangilerinin en iyi seviyorsunuz? Ne demek "ekstra" nedir? Eğer Madonna sürece, nasıl bir bakire "gibi" olabilir mi? Sızma hiç bir 0,8% asit düzeyi daha vardır ve zeytin presleme ilk soğuk geliyor zeytinyağı anlamına gelir.

 

O, büyük bir pazarlama fikir adı durdurmak ve düşünmek vermedi? Giuliano ve İtalya, Apulia en güney bölgesinde sızma zeytinyağı A & H seçimleri bizim kendi hattı alabilirsiniz. 100% Made Ogliarola ne tek bir varietal emlak rezerv şişe şarap için zeytinyağı için zeytin. Ancak, ben de Liguria ve Veneto'ya yağlar gibi, çok güzel yağlar sağlar. Bizim petrol cybercuccina aracılığıyla internette bulunabilir

 

İtalyanlar yemek zeytinyağı kullandığınızda onu bir http://www.bilisimforumu.org/showthread.php?tid=1909">yemek verir lezzet içindir. Bu sadece bir baz yağ değil, bu nedenle en yüksek notu ya da sızma her zaman kullanılır. Eğer kaliteli bir zeytinyağı kullanmak istiyorsanız, her zaman sızma bakmak gerekir. Tercihen az 0,3% asit ile bir. Bütün iyi zeytinyağı (EVOO) ilk / soğuk tuşuna basın. Aksi takdirde ısı çoğu zaman asitliği çok yüksek ve bu kimyasalların kullanımı ile azaltılabilir ihtiyacı, petrol çıkarmak için kullanılır, olmak zorunda. petrol Bu tür İtalyanlar (Biliyorum) için insan tüketimine tarafından kullanılmaz.

 

Etiket üzerindeki soğuk pres koymak için asla İtalya satılan petrol etiketler görünür neden olan, gereksiz. Gerçek sızma zeytinyağı ve olgunluk ideal derecede hemen tutuklandılar sonra hemen işleme için değirmene alınan zeytin ile yapılır. Onu üretmek için pahalı bir emek yoğun bir üründür. uzlaşma etmeyin, iyi zeytinyağı iyi pişirme için çok önemlidir.

0 hanım yorum yapmış: