-->

biz kutucukları göremiyoruz ama gençlerin gözü kuvvetlidir

CO iyi Tarihi Durango & Silverton Dar Gauge Demiryolu, Mesa Verde National Park yakınlığı ve Fort Lewis Koleji ev tanınır Durango. Eğer yaz aylarında rafting kışın dağlarda snowcaps, göreceksiniz ve yıl boyunca birçok kültürel festivaller çok var.

Friv oyunuAraba Oluştur oyunuKar Arabası oyunuAraba Parçala oyunuDağ Arabası oyunu

Çok geri koydu ise doğa ile çevrili sessiz ülkenin yaşam gibi, Durango burada ev bulduk, CO Sen dağların muhteşem görüntüsü ile kendi ahır başlayabiliriz. Uyanmak ön verandaya kahve yudumlarken her sabah ve sadece çevresinde doğanın tüm izliyorum.

Dev Tekerlekler oyunuBüyük Araba oyunuUçan Jeep oyunuUçan Taksi oyunu

Satılık Durango CO ev doğası eşsizdir. Eğer yeni ile eski karışık göreceksiniz. en önemli şey bulmak ne olursa olsun, olduğu, her zaman güzel manzaralı olacak. Tek kemerli, Güneybatı tarzı çiftliklerde, günlük kabin tarzı, veya benzersiz ormanda hafifçe aksan için doğal taşlar ile harmanlandığı çiftliklerde olacaktır. Eğer blok aşağı standart tuğla veya çerez kesici modası inşa edilmedi evler göreceksiniz; teklik olacak. Daha güzel kayalar ve taşlar tüm nazikçe doğa ile uyumu, kullanılacaktır.

 

Eğer arazi satın almak ve sıfırdan başlamak istiyorsanız, Durango CO en eşsiz arazi bazılarına sahiptir. toprak burada farklı olduğu Yani, tarım sen Güneybatı tarzı öğrenmek zorunda kalacaktır. Fırça arazi ile karışık ağaçlar ve sadece bölgeye yerli ve kır çiçekleri olacaktır. Eğer ahır ya da dağların panoramik bir oturma odası manzaralı taş baca şömine ile dekore edilmiş modern bir tarz günlük ahır inşa olabilir.

0 hanım yorum yapmış: