-->

Feudlasma Gunu Cumartesi Küsme Gunu

Yeni stiller, odanızın mevcut mobilya veya renk şemaları ile sınırsız keşfetmek için kendinize özgürlük verin. En stilleri dört kategoriden birine girer.Casual çağdaş: Rahat ve rahat, bu tarz espresso gibi akçaağaç veya koyu dramatik lekeleri gibi ışık, parlayan ağaçlar içerebilir. temiz çizgiler onun keskin stili ile gençleştirir bir sığınak haline yatak çekilmek açın. Popüler formları çıta yatak başı Misyon yatak bulunmaktadır.

Geleneksel: Queen Anne, Chippendale ve Avrupa sık kullanılanlar dahil 18. ve 19. yüzyıl etkileri ile geçmişte uyandırmak Mobilya klasikleri. Romantik bir yatak odası çekilmek için bir gölgelik seçin veya ve oyma's zengin kiraz ve maun gibi karanlık ormanda tasarlanmış yatak atlı kızak.Ülke: yontulmamış rustik görünüyor ya da yazlık stilleri bulunan yumuşak sıkıntılı bitirir içerebilir geniş bir kategori. Konfor anahtarı olduğunu ve kumaş basma, keten veya kot doğru eğiliyorum. Bu rahat yatak icat kategoridir. Yorgan, iğne ve açık-temalar gibi ev gibi aksesuarlar ile Onur onu.

Modern: lineer tasarım için bir göz olanlar için, modern Retro, Art Deco ve trendleri ve stilleri eklektik bir karışımı bir yaklaşım olabilir. Kumaşlar basit olma eğilimindedir ve deri her zaman işler yolunda gözüküyor. Ve modern yatak odası çekilmek için bir platform yatak, lake kaplama ve aerodinamik casegoods düşünün.

0 hanım yorum yapmış: