-->

la olum iki bira kap gel lan behzat başlıyor.

bu entriyi girmek için iki gündür bir umut bekledim ancak artık zamanı geldi herhalde. 15 mayıs pazar akşamı yayınlanan behzat ç. dizisinin 33. bölümünü binlerce sözlükçünün izlemesine rağmen aralarda sık sık gözümüze sokulan künyelerle bezeli o anıt ağaç kimsenin dikkatini bile çekmemiş. yerdeki tırnaklara kadar dikkat kesilerek izlenilen bir dizide bir insan evladı çıkıp da "aga orada ağaç ne alaka, üzerindeki künyeler neyin nesidir" diye merak edip sormamış. eğer o künyeli ağaç karelerini aralarda dekor olarak koymadılarsa an itibariyle toplumsal bir deneye tabi tutulduğumuzun resmidir. 

 

Vestel ServisiBaymak Servisi , Bosch Servisi , Vaillant Servisi


test konusu: bir mikro türkiye örneği olarak ekşi sözlükte terör ve duyarsızlaşma

iddia ediyorum ki (dizide ufak bir detay olarak), sorgu odasında ya da sorgu odasını da sktir et sokaktan geçen her hangi bir terör zanlısını dizi kahramanlarımızdan birisi elinin tersiyle itekleseydi, aynı dakikada buradan hümanist görünümlü yandaşlar ve işbirlikçileri hep bir ağızdan anti-faşizan temalı entrileriyle bu başlığı yaylım ateşine tutarlardı.

Arçelik ServisiBeko Servisi , Demirdöküm Servisi , Kombi Servisi , Klima Servisi , Ariston Servisi , Profilo Servisi , Siemens Servisi , Alarko Servisi , Aeg Servisi


bunu ise (bkz: şehit ağacı) algılarımız itina ile tıkalı olduğundan farketmeden yaşayıp gidiyoruz, hayat ne güzel la!.. 

biri hümanizm mi dedi? la olum salak salak konuşma la... 

test sonucu: duyarsızız çok şükür!

 

0 hanım yorum yapmış: