-->

bugün günlerden pazartesi dünkü sessizlik bugününn habercisi.

Ayrıca Sibirya kaplanı olarak da bilinen bu dünyada kaplanın en büyük yaşayan alttür olduğunu. Sadece Uzakdoğu, Rusya (ve dünyanın çeşitli hayvanat bahçeleri) bulunur şimdi rağmen onun topraklarında, bir zamanlar oldukça büyük oldu. Bir tehlike altındaki ve korunan türler olduğunu, nüfusun avcılık ve son iki yüzyıl içinde kaçak avcılık tarafından decimated.

Alacakaranlık Makyaj OyunuZorlu Penaltı OyunuHomer Kasaba Yolunda OyunuTop Fırlatma OyunuTestere Palyaço OyunuRobot Nişancı OyunuPizza Dinazoru OyunuKızıldereliler Oyunu

Nanai: (ayrıca Nani) bir kişi Mançu soyundan, onlar Udege, Ruslar ve kaplanlar ile Primorye paylaşıyoruz. Dersu Uzala, Akira Kurosawa bir film yaptı ki onun hakkında bir av kılavuzu, bu kabile idi.

Primorye: Uzak Doğu Rusya'da bir deniz ülkesinde, Batı, Kuzey Kore Güney, ve Japon Denizi Doğu Çin ile sınırlanmıştır. O Taiga bir parçası ve Amur Tiger dahil olmak üzere birçok hayvan ev sahipliği yapmaktadır.

Home Interior Design ,  Representation and Offices Building , One Kids Place Children’s Treatment Centre

Tayga: Taiga Uzakdoğu Rusya (ve üstü) biyolojik makyaj adını, hem de genel olarak bölgede bir dönem varlık gibidir. Aynı zamanda Boreal Orman veya Boreal Jungle denir.

Tayozhnik: Avrupa Ruslar kim Primorye yerleşti.

0 hanım yorum yapmış: