-->

doktor çık şu meyhaneden akşam oldu

Ama bir sorun var. ya da yapmam. Şehvet, düşündüğümden çok güzel günahlarımız kapalı yuvarlak olur. yaramaz biri. Nudge nudge, wink wink. Ne demek istediğimi ve bol daha söylemek bilin. Ve benim sorunum? Sadece ve fittingly: Fazla. Onun massy tüm alınan Argo, şehvet bir simgesidir. Kesinlikle cesaret edemiyor sadece bir isim değil konuşmak seviyorum, ama bir sayısız dışarı tükürür.

Parmak Futbolu oyunuŞampiyonlar Ligi oyunuSokak Futbolu oyunuZombi Futbolu oyunuFutbol Atağı oyunuHarika Frikik oyunu

Argo reifies: dönmek için artık bir ispat kinaye ne olması gerektiği. beton için seçmesi argo teorisi pratikte tercih eden. Şehvet bir kavram puanları düşük olarak; eylem şehvet ufuk hakimdir. Cinsel istek ve başarı (veya gerçekten hayal kırıklığı veya yüceltme) için işe olabilir kelimenin çeşitli kategorilerde baktığımızda, bir yaklaşık 10.000 bulur. , onun başarı (ne olursa olsun yönelim iğfal, cinsel birleşme), onun süblimasyon (mastürbasyon, hayal kırıklığı), bu (hareket setleri vücut parçaları kişinin tutkularından olan nesneler (;;, uysal, unaroused hevesli gönüllü, paralı erkek, kadın) Taking genellikle ama çok sınırsızca genital itibaren), onun durumuna (yatay, dikey ortamları; yatak, genelev, boskage), olası tuzaklara (iktidarsızlık, hastalık), bir boğulmuş olduğunu.

 

Böylece arzu, şehvet B.Ü. (biyolojik dürtü) bir zamanlar ABD kampüslerinde dediği gibi, sık sık beyin gibi vücut ile ilişkilidir. Bu sefahat veya oburluk içinde yaşamak ve yalamaya modern Fransız lecher bağlantılı arka eski Fransız lechier kendisini, zamparalık oluşan şehvet vardır. Böylece biri hakkında, letchy hissediyorum letch olabilir ve lechwater kez sperm veya vajinal sıvı ve bir parça letching cinsel olarak aktif bir kadındı. O ve afyon bağlamında hayatına başladı güya Pekin lehçesi yen, duman kökenli, iyi SE özlemek takviye olabilir ama bir yen vardır.

0 hanım yorum yapmış: