-->

sonunda oyunu çıkardık bir de ezber yapabilsem

Google ve GE, her ikisi de kesinlikle güneş arenada dışarı başlamadı, geçen hafta büyük güneş enerjisi duyurular bir dizi yaptık.

Google, Almanya'da bir 18.7-MW güneş enerjisi santrali içine 3.500.000 € (yaklaşık 5.000.000 $) yatırım olduğunu açıkladı. Berlin yakınında olacak santral, 5.000 Alman evleri için yeterli güç oluşturmak için bekleniyor. güneş panelleri% 70 Almanya gelecektir. Bu Amerika Birleşik Devletleri dışında Google'ın ilk cleantech yatırımdır. Almanya'da son derece yenilenebilir enerji dostu hükümet ile Tabii ki, yatırım kolay geliyor.

Piksel Fırlat OyunuBenzinci Kız OyunuAkvaryum Oluştur OyunuBisiklet Boyama OyunuEv Malzemeleri OyunuMitoza OyunuAlev Dragon OyunuKedi Düzeneği OyunuMuhteşem Oda OyunuSüper Çiftlik Oyunu

O da Google BrightSource Enerji tarafından planlanan California çölünde bir yardımcı program ölçekli güneş enerjisi projesine ABD burada çok daha fazla para yatırım yapacağını duyurdu oldu. Proje, Ivanpah Güneş Elektrik Üretim Sistemi, üç güneş termik santralleri içerecektir. Google projeye 168.000.000 $ yatırım yapıyor ve BrightSource de sadece proje için ABD Enerji Bölümü 1600000000 $ kredi garantisi olarak güvence altına aldığını duyurdu. Projedeki diğer yatırımcı NRG Güneş olduğunu. Ivanpah güneş enerjisi santrali yaklaşık 85.000 evler için yeterli elektrik üretmek olabilir, yani 392 MW kapasiteye sahip olması bekleniyor. O 2013 yılında faaliyete olması bekleniyor. Bu kadar 38.800.000 $, geçen yıl Kuzey Dakota iki rüzgar santrali yatırım aşarak, henüz Google en büyük enerji yatırım.

0 hanım yorum yapmış: