-->

sezonun en büyük alkışını murat'a istiyorum

Oyle-bir-gecer-zaman-ki

adnan'ın üst odasındaki "ah-uh" eşliğindeki yatak gıcırtılarını 2 sene duymamasına rağmen murat'ın bunu iki bakışta anlaması "uu" dedirtecek tarzdan bir seziş.

aylin'le soner'in öpüşmesi güzeldi lakin bunu bihter'le behlül yapınca kötü oldu, bunlarınkini bütün seyirci bekliyor ne hikmetse.

mete ağlattı. kabullenemeyişi, o ağlayışı, çocuk gibi hıçkırışıyla büyüledi. cenaze töreninde kocasından ziyade herkesin mete'ye baş sağlığı dilemesi güzel bi ayrıntıydı.

Altıntepsi Arçelik Servisi , Altıntepsi Beko Servisi , Altıntepsi Vestel Servisi , Altıntepsi Bosch Servisi , Altıntepsi Siemens Servisi

inci hoca'nın bıraktığı mektup hiç güzel değildi. insan azcık aşkından bahseder, açığa vur(a)madığı duygularından bahseder. son mektubunu nasihatle doldurmuş, onu okul müdürü de yapıyordu diyesi geliyor insanın.

ali kaptan rolünde coşturdu iyice, kötü adamı mükemmel oynuyor, oynadı.

ali kaptan'ı vuracak, buna cesareti olacak tek kişi hasefe hanım'dı, beklenendi, helal olsun dedirtti. 

Altıntepsi Profilo Servisi , Altıntepsi Demirdöküm Servisi , Altıntepsi Baymak Servisi , Altıntepsi Vaillant Servisi , Altıntepsi Ariston Servisi

berrin'in hakan'a: "seni sevmiyorum, sevebileceğimi de sanmıyorum.buna rağmen hala evlenmek istiyorsan bir şey diyemem" demesi ve hakan'ın hala bundan mutlu olması trajikti.

son sahnede osman'ın aylin'i saymamasının bi sebebi var muhakkak onu da göreceğiz ilerde.

iyiydi kısaca, çok iyiydi.

0 hanım yorum yapmış: