-->

yağmur altında jimnastik yapıyoruz ısınmak için..

fırtına zararı 24 Mart ve 26 Mart neden çamur kaymaları, sel ağır yağmurlar ve Güney İlçe San Lorenzo Vadisi'nden ağaçları downed Santa Cruz County, meydana gelen Brad Alexander, California Acil Durum Yönetim Ajansı sözcüsü, 13.100.000 $ dedi. şişmiş Noble Gulch Creek taşıyan borusunun da Capitola Köyü, kapanış işletmeler ve mobil ev park içine acele nehir göndererek, çöktü.

Altıntepe Elektrikçi , Atalar Elektrikçi , Acıbadem Elektrikçi , Adatepe Elektrikçi , Atakent Elektrikçi , Acıbadem Klima Servisi , Altıntepe Klima Servisi , Atakent Klima Servisi , Atalar Klima Servisi , Altıntepe Doğalgaz Tesisatçısı , Atakent Tesisatçı , Atalar Su Tesisatçısı , Atakent Su Tesisatçısı , Atalar Doğalgaz Tesisatçısı , Adatepe Su Tesisatçısı , Atakent Doğalgaz Tesisatçısı , Adatepe Doğalgaz Tesisatçısı , Acıbadem Su Tesisatçısı , Altıntepe Su Tesisatçısı , Acıbadem Doğalgaz Tesisatçısı , Adatepe Tesisatçı

Gov Jerry Brown 15-27 Mart oluştu fırtınalar sonucu, hem de 17 kişi olarak, Santa Cruz ve Monterey ilçede Cuma olağanüstü hal ilan etti. Bu tür bildirilerin federal yardım için başvuran doğru bir adım olarak hareket edebilir.

Ama Alexander CalEMA yetkilileri nasıl devam edeceğimize karar vermedik "dedi.

Başkan Obama, Santa Cruz ve Crescent City limanlar vurdu bir 11 Mart tsunami gelen zarar ile uğraşmak için Santa Cruz ve Del Norte iller için Pazartesi günü federal bir felaket deklarasyon onaylandı. onlar farklı olaylar olduğu için fırtına hasar tsunami fonları ile ele alınamaz.

Ancak, Mart fırtınalar için valinin ilan federal program kapsamında yolların hasar için kombine 120.000.000 $ geri ödeme fonlarının Federal Otoyol Derneği aramaya Monterey dahil olmak üzere sekiz ilçe, izin yok. Monterey İlçesi, ancak 46.500.000 $ program kapsamında karayolları zarar sürekli Santa Cruz hak etmedi.

vali ilan devletten yardım fonları sağlayacak olup olmadığı bilinmiyor. Ama bu arada, kimin ilçe hem ilçenin bölümlerini içine alan Assemblymember Luis Alejo, D-Watsonville, bazı yardımcı önümüzdeki olabilir bir işareti olarak ilan memnuniyetle karşıladı.

geçen hafta tarım etkilenen gezdi Alejo, "yağmur ve sel Santa Cruz ve Monterey (ilçe) önemli bitki ve erozyon hasara neden olmuştur" dedi.

sadece kamu kurum - Özel mülk sahipleri ise, genellikle federal afet yardım fonları için geçerli olmayan. federal yardım fonları devlet tarafından aranır, eğer Küçük İşletmeler İdaresi, bazı ticari işletmeler için rahatlama sağlayabilir.

0 hanım yorum yapmış: